Podpora

Da bi vsakemu uporabniku računalnika omogočili učinkovito izkoriščanje orodij ter hkrati povečali produktivnost podjetja, smo v ARNE d.o.o. na podlagi svetovnih normativov ter lastnih izkušenj pripravili posebno storitev - Oddelek za pomoč uporabnikom.

Z osebnimi računalniki se delo opravi hitreje, lažje in bolj učinkovito. Uporaba sodobnih urejevalnikov besedil, preglednic, baz podatkov, elektronske pošte, programov za skupinsko delo ... nam dnevna opravila zelo olajša. Kljub temu pa raziskave kažejo, da se sodoben računalnik lahko kaj hitro spremeni v neučinkovito orodje.

Osebni računalnik je postal del pisarniške opreme, vsak njegov uporabnik pa del globalnega omrežja Internet. Hkrati se uporabnik srečuje s poplavo možnosti, ki jih programski produkti ponujajo, in jih želi čim bolj izkoristiti. Pri tem pa prihaja do okvar osebnih računalnikov in do drugih težav, ki jih prinašajo možnosti uporabe programskih orodij, in s tem do povečanja stroškov uporabe.

Z omenjenim problemom se ukvarjajo po vsem svetu. Po oceni podjetja Gartner Group predstavljajo skriti stroški v življenjski dobi osebnega računalnika približno polovico vseh stroškov oziroma dosežejo tudi dvakratno nakupno vrednost računalnika!


Kako vam ARNE d.o.o. pomaga k bolj učinkovitemu delu z osebnim računalnikom?

S storitvami, ki jih v okviru Podpore uporabnikom nudimo svojim naročnikom:

  • enotna vstopna točka,
  • poenotenje programskega okolja,
  • vzdrževanje enotnega programskega okolja,
  • telefonska tehnična pomoč,
  • tehnična pomoč na lokaciji,
  • popis programske in strojne opreme ter
  • svetovanje.

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper