Strukturirana ožičenja

Strukturirana ožičenja

Hkrati z rastjo in spremembami računalniških omrežij se povečuje tudi pomembnost kvalitete samega kabelskega omrežja. Novi standardi zahtevajo tudi posebne postopke testiranja pri instaliranju, vzdrževanju, odkrivanju napak in certificiranju kabelskih omrežij.


Brand-Rex-logo Podjetje Brand Rex je vodilni globalni proizvajalec in dobavitelj sistemov univerzalnega strukturiranega (optičnega ali bakrenega) ožičenja za podatkovne centre ter visoko učinkovitega ožičenja za ekstremne razmere in zahteve. Njihovi izdelki se uporabljajo v avtomobilski, železniški, vojaški , zdravstveni in ostali industriji.

Podjetje ARNE d.o.o. lahko za izvedene projekte uveljavljajo 25 letno sistemsko garancijo. Ob vseh izpolnjenih zahtevah in standardih, ki jih je določil BrandRex. Ob tem velja, da mora biti vsa pasivna mrežna oprema BrandRex, izvajalec instalacije mora imeti veljaven BrandRex certifikat, meritve LAN omrežja mora biti izvedene s certificerano merilno opremo potrjeno s strani BrandRexa.

Merilne rezultate pregledajo na BrandRexu in glede na rezultate meritev odobrijo 25 letno sistemsko garancijo. Za omenjeno garancijo se podjetje ponaša z nazivom Pooblaščeni BrandRex Millenium partner.

Pomembnost merilne opreme

Strokovnjaki podjetja ARNE pri svojem delu uporabljajo tudi merilne instrumente za verifikacijo, kvalificiranje in certificiranje bakrenih kabelskih omrežij. Ti instrumenti omogočajo hitro reševanje težav,ki se pojavljajo v delujočih omrežjih, enostavno nadgradnjo omrežij in bistveno zmanjšajo čas odprave napak.

Za dodatne informacije izpolnite ustrezne podatke na kontaktnem obrazcu.

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper