Poslovna tradicija

Podjetje ARNE d.o.o. je bilo registrirano dne 19.11.1989. Nastalo je iz obrtne delavnice za servisiranje računalniške opreme, ki je začela z delovanjem že leta 1988. Prva lokacija podjetja je bila Keržičeva 20, Ljubljana-Brod.

Z nenehnim vlaganjem v znanje in kadre je podjetje uspelo obdržati lasten slog in dograditi začetno servisno dejavnost v ponudbo, ki zajema vse segmente postavitve kompleksnih računalniških omrežij, od načrtovanja, dobave opreme, instalacije opreme in uvajanja uporabnikov do vzdrževanja računalniške opreme in sistemov.

Večji mejniki v razvoju podjetja so:

  • jeseni leta 1991 smo se preselili v novozgrajene lastne prostore v Obrtni coni Vič - Cesta v Gorice 38
  • dne 8.3.1993 smo med prvimi v Sloveniji registrirali Internetno domeno arne.si(X.400 naslov je bil: C=si;ADMD=mail;PRMD=eunet;O=arne) in takoj za tem vzpostavili najeto linijo do takratnega ISP-ja NIL d.o.o.
  • decembra leta 1999 je podjetje dokončalo investicijo v nove poslovne prostore in se preselilo v IOC Trzin, Borovec 35.

V podjetju trenutno deluje 21 redno zaposlenih delavcev in nekaj pogodbenih sodelavcev.

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper