Virtualizacija sistemov

Virtualizacija predstavlja v zadnjem času vodilni trend za zmanjševanje operativnih stroškov. S ponudbo storitev in sklenjenim partnerstvom z enim od vodilnih podjetij na tem področju v podjetju Arne d.o.o. sledimo začrtani viziji podjetja, da širimo in bogatimo ponudbo svojih storitev, s katerimi lahko zagotavljamo racionalno izgradnjo infrastrukture ter zmanjševanje operativnih stroškov le te.


Družba Vmware , ki je sedaj del korporacije EMC, je vodilni proizvajalec na področju razvoja produktov za virtualizacijo informacijskega sistemskega okolja. 

V podjetju Arne d.o.o. smo postali Vmware Enterprise Partner in si tako pridobili najvišji možni partnerski status. S svojim izobraženim in certificiranim kadrom, lastnim demo centrom ter izdelavo celovitih rešitev zagotavljamo najboljšo izbiro in implementacijo optimalnih rešitev za vsako poslovno okolje.

 

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper