Internet Explorer 8 na voljo za prenos


Internet Explorer

Internet Explorer 8 je prva velika posodobitev od leta 2006, predstavljal pa bo tudi enega od temeljev prihodnje različice okolja Windows 7. V primerjavi s predhodnikom omogoča bistveno hitrejše nalaganje spletnih strani in izvajanje skript, čeprav so neposredni tekmeci na številnih področjih še hitrejši. Microsoft zato želi zrelativizirati pomen hitrosti brskalnikov. Ena od pomembnejših novosti so nove funkcije imenovane pospeševalniki (accelerators) s katerimi lahko opravljamo dodatne poizvedbe, brez da bi zapustili spletno stran. Če označimo izraz na strani, lahko tako z enim klikom pridemo do njegove definicije, ali prikaza denimo izbranega naslova na zemljevidu. IE8 ima tudi nove filtre za opozarjanje na sumljive spletne strani in preprečevanje izvajanja škodljive kode.

Velike izboljšave so pri vgrajenem iskalniku, kjer zna zdaj brskalnik že med tipkanjem predlagati iskane ključne besede ali naslove. Nova funkcija Web Slices omogoča nenehno spremljanje novosti na izbrani spletni strani. Ko je na strani nova informacija, se oznaka v orodjarni z bližnjicami osvetli in s tem opozori uporabnika. Zgodilo se je tudi to, kar so mnogi uporabniki, še bolj pa avtorji spletnih strani, v Internet Explorerju močno pogrešali - končno spoštuje spletne standarde in oznake, celo do te mere, da je za pregled dosedanjih, nestandardnih spletnih strani potrebno vključiti poseben "združljivostni način".



Dodatne informacije so na voljo tukaj:

Revija Monitor -->

Microsoft Internet Explorer - prenos -->

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper