Cisco UCS rezine


Predstavniki podjetja razlagajo, da novost niso sami izdelki, temveč celotna strategija, ki bo strankam omogočala boljši, hitrejši in cenejši izkoristek sodobnih tehnologij, kot sta virtualizacija in računalništvo v oblaku. Vizija podjetja je ponuditi rešitve in platformo, ki bo omogočala centralno procesiranje in posredovanje informacij omrežno povezanim napravam. To na naj bi omogočilo nadaljnji razvoj lahkih odjemalcev, ki ne bodo potrebovali vse večje lokalne procesne in pomnilniške zmogljivosti.

cisco-b-series-blade-schema.jpg Popolna novost so strežniške rezine Cisco B-Series, v eno ohišje pa lahko vgradimo do osem rezin s štirijedrnimi procesorji. S pomnilniškimi sistemi so priključeni prek omrežja SAN, za povezavo z LAN pa skrbijo stikala s prepustnostjo 10 Gb/s. Poleg virtualizacijske programske opreme je najpomembnejša novost Cisco UCS Manager, ki omogoča upravljanje celotnega podatkovnega centra z enega centralnega mesta.

Cisco se je ob vstopu na področje podatkovnih centrov močno oprl na strateške partnerje, kot so Intel, Microsoft, SAP, EMC, Red Hat in predvsem VMware, na katerem temelji strategija virtualizacije celotnega strežniškega in omrežnega okolja. V prvi faz bo za projekte implementacije pri strankah skrbela korporacija Accenture.Dodatne informacije so na voljo tukaj:

Priprava ponudbe -->

Cisco Inc. - Data Center rešitve -->

Wikipedia: Cisco Data Center -->
FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper