Windows 7 na voljo oktobraMednarodna razpoložljivost

Proizvajalci originalne opreme bodo osebne računalnike z operacijskim sistemom Windows 7 lahko ponudili v vseh jezikih od 22. oktobra dalje. Istega dne bo Windows 7 na voljo tudi v maloprodaji, in sicer v 14 jezikih. Le nekaj več kot teden kasneje, 31. oktobra, bodo na police trgovin prišle še različice v vseh drugih jezikih, vključno s slovensko različico.

Cene

Microsoft ob izdaji operacijskega sistema Windows 7 v Evropski uniji sprva v maloprodaji ne bo nudil paketa za nadgradnjo. Ta odločitev je posledica izzivov, povezanih s spoštovanjem evropske zakonodaje, in odločitve podjetja, da ponudi operacijski sistem Windows 7 brez spletnega brskalnika. Kljub temu kupci v Evropi ne bodo prizadeti, saj jim bo v promocijskem obdobju, ki bo trajalo najmanj do 31. decembra 2009, v maloprodaji na voljo poln paket za ceno paketa za nadgradnjo.

Promocijska cena nadgradnje:
  • Home Premium 119,99 €
  • Professional 285,00 €
  • Ultimate 299,00 €

Polni paket:
  • Home Premium 199,99 €
  • Professional 309,00 €
  • Ultimate 319,00 €
Dodatne informacije so na voljo -->

Microsoft Slovenija -->
FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper