Canon EOS 500D


Tipalo CMOS z ločljivostjo 15,1 milijona slikovnih pik
Odlično za tiste, ki želite ustvarjati velike plakate – ali obrezovati slike do popolnosti brez izgube podrobnosti za tiskanje – Canonovo tipalo CMOS z ločljivostjo 15,1 milijona slikovnih pik je izjemno pri šibki svetlobi in ustvarja slike z neverjetno malo šuma.

Snemanje filmov v polni visoki ločljivosti
EOS 500D združuje izjemno fotografiranje in zmožnost snemanja videoposnetkov v polni visoki ločljivosti (1080p). Ko želijo uporabniki na pomnilniško kartico shraniti večje količine posnetkov, jih lahko posnamejo v ločljivosti 720p ali VGA. Povezava HDMI omogoča prikaz filmskih posnetkov in slik na televizorju visoke ločljivosti.

Visok ISO za šibko svetlobo
Ko se moč svetlobe zmanjša, EOS 500D ponuja obseg ISO do 3200, ki ga lahko povečate do 12800 za okolja, kjer uporaba bliskavice ni zaželena.

Hitrost fotografiranja 3,4 sličice na sekundo za največ 170 fotografij JPEG hkrati
EOS 500D omogoča hitrosti neprekinjenega fotografiranja do 3,4 sličice na sekundo največ 170 velikih slik JPEG (9 slik RAW).

3-palčni zaslon LCD Clear View z načinom Live View
Na 3-palčnem zaslonu LCD ClearView z ultra visoko ločljivosti 920.000 pik za višjo jasnost si lahko podrobno ogledate slike in videoposnetke. Preklopite na način Live View in z vidnim virom zajemajte posnetke iz nenavadnih kotov.

Sistem samodejnega ostrenja z 9 točkami
Natančen sistem samodejnega ostrenja uporablja 9 točk Točke za samodejno ostrenje so nameščene po celotnem okvirju za boljše zajemanje predmetov, ki niso na sredini. Za natančno ostrenje z objektivi s hitrimi zaslonkami je v osrednji točki za samodejno ostrenje križno tipalo z visoko občutljivostjo, ki je primerno za objektive z zaslonko hitrosti f/2,8 ali hitrejšo.

DIGIC 4
Canonov procesor DIGIC 4 skupaj s tipalom CMOS zagotavlja 14-bitno obdelavo slik za gladke prehode in naravne barve. DIGIC 4 omogoča tudi napredno zmanjševanje šuma pri fotografiranju z višjimi hitrostmi ISO, kratke čase zagona in skoraj takojšen ogled slik po fotografiranju.

Vgrajen čistilni sistem EOS
Canonov vgrajeni protiprašni sistem ščiti slike pred učinki prahu na tri načine: z zmanjševanjem nastajanja prahu v fotoaparatu, z vgrajenim mehanizmom za čiščenje tipala in možnostjo označitve trdovratnih prašnih madežev za odstranjevanje v priloženi programski opremi Digital Photo Professional.

Kratka zgodovina razvoja te serije kamer (dodana je še ameriška oznaka):
  • 20/08/03: Canon EOS 300D / Digital Rebel (6 mp)
  • 17/02/05: Canon EOS 350D / Digital Rebel XT (8 mp)
  • 24/08/06: Canon EOS 400D / Digital Rebel XTi (10 mp)
  • 24/01/08: Canon EOS 450D / Digital Rebel XSi (12 mp)
  • 10/06/08: Canon EOS 1000D / Digital Rebel XS (10 mp)
  • 25/03/09: Canon EOS 500D / Digital Rebel T1i (15.1 mp)


Dodatne informacije:

  • Wikipedia -->
  • Canon Slovenija -->
  • Test v reviji Digital Photography -->
  • Več informacij,  priprava ponudbe  -->
FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper