Citrix predstavlja XenDesktop 4


Družba Citrix Systems je danes napovedala revolucionarno nov izdelek Citrix® XenDesktop™ 4, ki je zasnovan tako, da tokrat prvič spreminja virtualna namizja v prevladujočo resničnost za več sto milijonov poslovnih uporabnikov po vsem svetu.

Za razliko od rešitev prve generacije, ki so bile primerne samo za ozke skupine uporabnikov, je XenDesktop 4 z novo tehnologijo za zagotavljanje FlexCast™ prvi izdelek v panogi, ki podpira vse pomembne modele virtualizacije namizij v obliki ene same integrirane rešitve. Gre za pravi preboj pri snovanju rešitev za virtualizacijo, ki omogoča večjo donosnost naložbe in preprostejše upravljanje, koristi virtualizacije pa širi na vse zaposlene v poslovnem okolju.

XenDesktop 4 še dodatno poenostavlja rabo namizij, saj združuje vse zmožnosti izdelka Citrix XenApp™, kar omogoča podjetjem zagotavljanje aplikacij na zahtevo, za fizična ali virtualna namizja, kot del celovite strategije zagotavljanja namizij. Da so vsi uporabniki ves čas deležni najboljše uporabniške izkušnje, XenDesktop 4 vključuje tudi številne izboljšave najboljše tehnologije v panogi HDX™.

K temu je treba dodati tudi zdaj že 20 let trajajoče zavezništvo z Microsoftom, preprostejše upravljanje virtualnih namizij prek platforme za upravljanje Microsoft System Center in številne dodatne izboljšave, ki še povečujejo vrednost platform Microsoft Windows in Windows Server. XenDesktop 4 prinaša vsega skupaj več kot 70 novih funkcij, opazno boljše zmogljivosti, varnost in podporo za uvajanje v velikih poslovnih okoljih.

Več informacij -->

Za dodatne informacije smo vam na voljo -->

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper