Svetovna premiera Windows 7Pri dosedanjih operacijskih sistemih za osebne računalnike se je izid slovenske različice tipično zgodil okoli tri mesece za tistimi za velike trge. Microsoft je sicer Windows 7 zdaj že nekaj mesecev v končni izvedbi ponujal podpisnikom količinskih pogodb in razvijalcem, tako da je javnost veliko podrobnosti o sistemu že spoznala.

Windows 7 bo sicer na voljo v skoraj 100 jezikih, Microsoftova prizadevanja na področju lokalizacije pa vključujejo bistveno več kot le prevod uporabniškega vmesnika. Treba je namreč zagotoviti, da lahko uporabniki datoteke shranjujejo z imeni v maternem jeziku ali pa uporabljajo različne pisave. Prav tako je zdaj prvič v sistemu Windows 7 na voljo tudi možnost prenosa dodatnega paketa z ozadji pokrajinskih slik Slovenije, ki so bile izbrane na fotografskem tekmovanju.

Pozitivni odzivi prvih preizkuševalcev in poročevalcev se že kažejo tudi na prodajnih številkah: Windows 7 je postal izdelek z največ prednaročili v angleški spletni prodajalni Amazon doslej. Prekosil je celo knjižno veleuspešnico Harry Potter in Svetinje smrti (izvirno angleško Harry Potter and the Deathly Hallows), ki si je rekord lastila doslej.

Windows 7 je že v prvih osmih urah, odkar je bil na voljo za prednaročilo, zbral več naročil kot Vista v celotnem obdobju prednaročanja!Dodatne informacije so na voljo -->

Microsoft Slovenija -->
FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper