Najavljen Exchange 2010


Platforma za sporočanje Exchange Server 2010 je skupaj z operacijskima sistemoma Windows 7 in Windows Server 2008 R2 del nove generacije rešitev, zasnovanih za dvig poslovne storilnosti in zniževanje stroškov.

Po podatkih raziskave, ki jo je za Microsoft med zgodnjimi uporabniki izvedlo podjetje Forrester Consulting, organizacije dosežejo povrnitev vlaganj v Exchange Server 2010 ali Windows Server 2008 R2 v manj kot šestih mesecih.

Microsoft je na dogodku TechEd Europe 2009 prav tako najavil izid izdelka Forefront Protection 2010 for Exchange Server, ki bo uporabnikom zagotovil dodatno varovanje poslovnih informacij.

Izdelka Exchange Server 2010 in Forefront Protection 2010 for Exchange sta skupaj v dodatnimi informacijami o Windows 7 in Windows Server 2008 R2 ter partnerskimi rešitvami na voljo za preizkus na naslovu http://www.thenewefficiency.com.Dodatne informacije so na voljo tukaj:

Exchange 2010 Beta -->

Microsoft Exchange 2010 -->

Dodatne informacije, izdelava ponudbe -->

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper