Symantec Backup Exec 2010

Novi izdelki za arhiviranje, z integriranimi zmožnostmi za preprečevanje podvajanja zapisov, kjer koli je to potrebno, so resnično izjemni. Izdelki prav tako poenostavljajo upravljanje podatkovne shrambe, omogočajo pa tudi centralizirano upravljanje informacij in izboljšujejo zmožnosti virtualizacije.

Majhna podjetja: Symantec BackupExec 2010 in BackupExec System Recovery 2010 ponujata preprosto in stroškovno učinkovito rešitev za varnostno shranjevanje in obnovitev, ki pomaga skrajšati čas, ko sistemi ne delujejo, in se izogniti katastrofi. Rešitev omogoča preprosto obnovitev posameznih podatkov (datotek in map) ali celotnih Windows sistemov v samo nekaj minutah, tudi takrat, ko gre za drugačno strojno opremo, virtualna okolja ali oddaljene lokacije. Rešitev je zasnovana po meri različnih okolij uporabe in potreb v majhnih podjetjih.

Majhna in srednje velika podjetja: Symantec ponuja zanesljivo rešitev za varnostno shranjevanje in obnovitev, zasnovano po meri rastočih poslovnih okolij. Backup Exec 2010 pomaga zaščititi več podatkov, ima manjše zahteve, ko gre za podatkovno shrambo, in prihrani več denarja, saj znižuje stroške zagotavljanja podatkovne shrambe in stroške upravljanja. To omogočajo integrirane tehnologije za preprečevanje podvajanja zapisov in arhiviranje, ki so na voljo tako za virtualne, kot tudi za fizične sisteme.

Velika poslovna okolja: Symantec NetBackup 7 poenostavlja zaščito podatkov v velikih heterogenih poslovnih okoljih, tako da ponuja avtomatiziranje naprednih tehnologij za vse aplikacije, platforme in virtualna okolja. Integrirane zmožnosti za preprečevanje podvajanja zapisov, izdelovanje kopij in zaščito virtualnih strojev izboljšujejo učinkovitost podatkovne shrambe, omogočajo boljšo izkoriščenost infrastrukture in skrajšujejo čas, potreben za obnovitev. Vse to je na voljo prek ene konzole.

Koristi naslednje generacije Symantecovih rešitev za upravljanje podatkov:

  • Znižajte stroške z uporabo ene platforme, ki omogoča 10 do 20% prihranke.
  • Obnovite podatke do 5-krat hitreje in skrajšajte čas, ko sistemi ne delujejo.
  • Zmanjšajte velikost podatkovne shrambe za nestrukturirane podatke za 40 do 60%.
  • Stisnite varnostne kopije iz oddaljenih pisarn tudi do 95%.
  • Zaščitite tako virtualne kot tudi fizične sisteme


Ni pomembno, kakšna je težava. Odgovor je Symantec.

Več o novostih pri proizvajalcu Veritas -->

Za dodatne informacije ali ponudbo nas lahko kontaktirate -->


FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper