Microsoft predstavil Lync


Nova družina izdelkov LYNC

Microsoft Lync je novo ime za družino izdelkov za poenotene komunikacije, ki so bili do zdaj znani pod imeni Microsoft Communications Server, Microsoft Office Communications Online in Microsoft Office Communicator.
Poleg strežniške rešitve Lync Server 2010 so vključeni še namizni odjemalec Lync 2010, spletni odjemalec Lync Web App, ki temelji na Silverlightu in deluje tako na sistemih Windows kot Mac, in različica v računalniškem oblaku Lync Online.

Več izbire s partnerskimi rešitvami

Več kot 70 novih naprav je že optimiziranih za platformo Lync, vključno z različnimi IT-telefoni, slušalkami, napravami za prostoročno telefoniranje in spletnimi kamerami proizvajalcev Polycom, Aastra Technologies in drugih Microsoftovih partnerjev. Polycom je tako predstavil prvo rešitev za teleprisotnost, združljivo s platformo Lync, ki vključuje rešitvi Polycom HDX Series in UC Intelligent Core.
Obe rešitvi omogočata naravno in preprosto sodelovanje ne glede na razdaljo tako posameznikom kot skupinam.

Dosegljivost

Izdelka Microsoft Lync 2010 in Microsoft Lync Server 2010 sta poslovnim uporabnikom na voljo od 1. decembra dalje. Storitev v računalniškem oblaku Microsoft Lync Online, ki vključuje takojšnje sporočanje, informacije o prisotnosti, avdio- in videokonference ter glasovno klicanje med osebnimi računalniki, bo na voljo kot del ponudbe Office 365. V naslednjem letu bo Lync Online prav tako pridobil funkcije za glasovne komunikacije

Dodatne informacije

Za več informacij poglejte uradno spletno stran -->

Za izdelavo izdelavo ponudbe -->

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper