HP predstavil osmo generacijo strežnikov


HP ProLiant Gen8 strežniki so rezultat 300 milijonov USD vrednega in dve leti trajajočega projekta Voyager. S tem želi družba HP na novo definirati ekonomiko podatkovnih centrov z avtomatizacijo vseh procesov življenjskega cikla strežnikov.  Doslej je HP v okviru projekta Voyager prijavil več kot 900 patentov in razvil novo sistemsko arhitekturo HP ProActive Insight, ki bo uporabljena v celotnem naboru rešitev HP Converged Infrastructure.

HP ProActive Insight izboljšuje uporabniško izkušnjo
Arhitektura HP ProActive Insight strežnikov HP ProLiant Gen8 združuje zmogljivo strojno in programsko opremo ter omogoča avtomatizacijo življenjskega cikla strežnikov. Hkrati nenehno zagotavlja informacije o stanju strežnika, njegovi porabi energije in ostalih pomembnih diagnostičnih podatkih. Posledično je možno posodobitev sistema izvesti trikrat hitreje in s 93 odstotkov krajšim izpadom.

Z več kot 100 različnimi testnimi namestitvami je HP v strežnike HP ProLiant Gen8 na pobudo organizacij vgradil več kot 150 inovacij. Te inovacije dramatično povečujejo zmogljivost aplikacij. Administratorjem omogočajo izboljšati razpoložljivost strežnikov z odpravljanjem pogostih problemov, ki povzročajo napake, nedostopnost in izgubo podatkov.

Mednje sodijo:

  • Integrated Lifecycle Automation avtomatizira ročna opravila. Tako lahko stranke povečajo produktivnost in prihranke v obliki administratorskih ur, zmanjšajo število napak in pomembno poenostavijo procese. Prihranek časa pri upravljanju lahko preseže 30 dni na leto pri tipičnem podatkovnem centru velikosti 1000 m2.
  • Dynamic Workload Acceleration povečuje zmogljivost shranjevanja podatkov v času visokih obremenitev za skoraj 7-krat z uporabo naprednih SSD tehnologij. Pametna analitika in inteligenca, ki prepoznava obremenjenost sistema, omogoča strežnikom HP ProLiant Gen8 realno-časovno optimizacijo sistemske zmogljivosti in učinkovitosti. HP Advanced Data Mirroring in pametni algoritmi zagotavljajo 1.000 krat višjo varnost podatkov in 95 odstotkov hitrejši zagon RAID sistemov.
  • Automated Energy Optimization zagotavlja podvojeno zmogljivost na vat energije z energijsko učinkovitimi strežniki HP ProLiant Gen8 in inteligentnimi namestitvenimi omarami (angl. racks) z vgrajenimi senzorji. HP 3-D Sea of Sensors avtomatizira upravljanje strojne opreme in natančno spremlja porabo energije, s čimer lahko administratorji enostavno optimizirajo razdelitev opravil. Pri konkurenčnih produktih so ta opravila ročna, kar zahteva veliko virov in je hkrati podvrženo raznim tveganjem, kot na primer nedostopnost strežnikov zaradi konfiguracijskih napak.
  • Proactive Service and Support v 95 odstotkih omogoča takojšnje odpravljanje novih napak z uporabo HP Insight Online. To je najbolj celovit in personaliziran portal za tehnično podporo in upravljanje IT v računalniškem oblaku. HP Insight Online je integriran z inteligentnimi tehnologijam strežnikov HP ProLiant Gen8 – HP Insight Remote Support in HP services. Sistem tako omogoča organizacijam napredno upravljanje strežnikov in tehnično podporo z avtomatskim zbiranjem podatkov o strežniških virih, stanju, vzdrževalnih pogodbah, garanciji in možni podpori. Ti podatki so na voljo organizacijam kadarkoli, kjerkoli. Preko programa HP Service ONE lahko tudi pooblaščeni partnerji družbe HP varno dostopajo do podatkov o sistemu in s tem zagotavljajo proaktivno preprečevanje napak in njihovo hitro odpravljanje.


Dostopnost
HP ProLiant Gen8 strežniki bodo v splošni prodaji na voljo v marcu pri partnerjih družbe HP.Podroben opis strežnika -->

Za dodatne informacije in zahtevo za ponudbo nas lahko kontakrirate preko spletnega obrazca -->

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper