HP predstavil nove naprave

Novi HP ElitePad, Envy x2, EliteBook Folio in EliteBook revolve so vsaka zase izjemna naprava.

Z omenjenimi napravami HP cilja na utrditev položaja vodilnega ponudnika osebnih računalnikov  - tudi v Sloveniji.

Tomaž Podlipnik iz HP Slovenija je predstavil naslednje izdelke:

  • HP Elitepad 900 je pravi poslovni tablični računalnik, vgrajen v lepo, lahko in masivno ohišje iz kakovostnih alu zlitin. Poleg zaslona pod gorilla glass, in operacijskega sistema Windows 8 PRO, ga odlikuje še širok nabor dodatkov, med katerimi izstopajo ElitePad Smart Jacket, pametni ovitek, ki nudi več možnosti za povezovanje in daljše trajanje baterije, razširitvena postaja in productivity jacket, ovitek, ki je hkrati tudi tipkovnica vsebuje pa tudi čitalec kartic in druge pripomočke za povezovanje.
  • HP Envy x2 je zmogljiv in izredno tanek osebni računalnik, ki v eni napravi združuje prednosti dveh. Gre za prenosnik, ki deluje tudi kot tablični računalnik. Zaslon je mogoče odstraniti in ga uporabljati kot tablični računalnik, saj je na tipkovnico pritrjen z magnetnim zaklopom. Uporabnikom ni več treba izbirati med izdelkom za ustvarjanje bogatih vsebin in izdelkom za zabavo na poti – sedaj imajo namreč vse možnosti v eni napravi. HP Envy x2 je že na voljo tudi v Sloveniji, njegova cena znaša 849€.
  • HP EliteBook Folio 9470m je izjemno tanke in lahke oblike. Zagotavlja vmesnike za poslovna okolja in baterijo, ki jo je mogoče zamenjati med delovanjem. Tako je zasnovana za strokovnjake, ki delajo na poti. Tudi ta izdelek je že na voljo na slovenskem trgu, cene zanj pa so od 1.299€ naprej.
  • HP EliteBook Revolve (na sliki zgoraj) dovoljuje uporabnikom, da svoje delo pokažejo ostalim tako, da zavrtijo zaslon na dotik v poljubni smeri. Računalnik lahko zložijo tudi v ultra-mobilno tablico. Izdelek je namenjen za uporabo v živahnih poslovnih okoljih. HP EliteBook Revolve prihaja na trg predvidoma v marcu, cene pa še niso znane.

Ob zaključku predstavitev je HP predstavil tudi novo glasbeno storitev, ki je v sodelovanju z Universal Music in Beats Pro na voljo na nekaterih novih HP računalnikih. Storitev HP Connected Music omogoča brezplačno poslušanje glasbe izpod okrilja hiše Universal Music, na predstavitvi pa so premierno predvajali videospot skupine Zebra Dots.Za dodatne informacije in zahtevo za ponudbo nas lahko kontaktirate preko spletnega obrazca -->

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper