Microsoft predstavil Office 2016

office 2016

Podjetje je obenem najavilo tudi nove in izboljšane storitve Office 365.


Office 2016 prinaša nove različice namiznih programov za okolje Windows – Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Project, Visio in Access. Z naročnino na oblačno storitev Office 365 pa prejmejo stranke še nabor storitev za domače in poslovne uporabnike, kot so storitev OneDrive za spletno shranjevanje podatkov, Skype for Business, iskalnik Delve, družabno omrežje Yammer in napredne varnostne možnosti.


Programi Officea 2016 so razviti za skupinsko delo in sodelovanje je zdaj na voljo v namiznih programih Word, PowerPoint in OneNote, kar vključuje zapisovanje v realnem času, pri čemer uporabniki vidijo spremembe, medtem ko jih ostali uporabniki vnašajo.


Soavtorstvo je sedaj na voljo v namiznih programih Word, PowerPoint in OneNote, kar vključuje tipkanje v realnem času, pri katerem lahko uporabniki vidijo spremembe, medtem ko jih ostali uporabniki vnašajo.


Integracija z odjemalcem Skype v programih v storitvi Office Online in bogatih odjemalskih programih vam omogoča, da neposredno v dokumentih sprožite klepet, skupno rabo zaslona ter glasovni ali video klic.


Skupine Office 365 Groups so sedaj integriran del odjemalca Outlook 2016 in so na mobilnih napravah na voljo v programu Outlook Groups , s čimer zagotavljajo dosledno izkušnjo skupinskega dela v celotnem naboru rešitev.


V kratkem bo na voljo še nekaj svežih rešitev, denimo orodje za načrtovanje Office 365 Planner, ki ekipam pomaga organizirati delo z možnostmi za ustvarjanje novih načrtov, organizacijo in dodeljevanje nalog, postavljanje rokov in posodabljanje stanja prek vizualnih nadzornih plošč in obvestil. Planner bo za predogled strankam, vključenim v programu Office 365 First Release, na voljo naslednje četrtletje. Enako letos predstavljeni program GigJam, ki je že na voljo omejenemu številu uporabnikov in bo leta 2016 postal del storitve Office 365. GigJam je sicer orodje, s katerim delovne ekipe izvajajo in poenostavljajo poslovne procese.


Kot pravijo pri Microsoftu, so programi Office 2016 s storitvijo Office 365 opremljeni z najvišjimi varnostnimi standardi. Tako je vgrajena možnost preprečevanja izgube podatkov v programih Word, PowerPoint, Excel in Outlook, kar bistveno zmanjša tveganje, da bi občutljive informacije ušle iz podjetja. Tehnologija obenem administratorjem zagotavlja orodja za upravljanje avtorstva vsebin in pravilnikov za skupno rabo dokumentov. Podobno varnostno vlogo ima večkratno preverjanje pristnosti, kar zagotavlja varen dostop do vsebin, ko uporabniki niso v poslovnem omrežju. Še letos bo tehnologija Enterprise Data Protection, ki omogoča varno skupno rabo vsebin znotraj poslovnih omrežij, na voljo za mobilne programe Office Mobile, za namizja pa v začetku naslednjega leta.

Novi programi Office 2016 so prevedeni v 47 jezikov in za delovanje zahtevajo sistem Windows 7 ali novejšega. Od danes naprej lahko naročniki na Office 365 v okviru svoje naročnine za prenos izberejo nove programe Office 2016. Samodejne posodobitve pa se bodo začele naročnikom nameščati naslednji mesec. Office 2016 je kot enkratni nakup na voljo tudi za osebne računalnike in računalnike Mac

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper