Synology je predstavil 10 GbE NAS

 

Gre za 10GbE NAS rešitev za podjetja, ki potrebujejo velike zmogljivosti!

Nova Synology DiskStation DS2015xs in DS3615xs namreč prihajata z vgrajenimi vhodi 10GbE SFP+ LAN. Strežnik NAS DS2015xs z 8 režami za diske prinaša 10GbE rešitve v mala in srednje velika podjetja. Velikim podjetjem z več lokacijami pa strežnik DS3615xs z 12 režami za diske ponuja večji pretok podatkov in natančnost, ki je potrebna za centralizirane hrambe podatkov, upravljanje in možnosti virtualizacije.

DS2015xs poganja povsem novi štiri-jedrni procesor ARM® Cortex®-A15, spominski modul pa je razširljiv do 8GB. Omogoča več kot 1.930 MB/s pretoka za ceno, ki je le malo višja od standardnega sistema hrambe NAS za manjša podjetja. Z dvema vhodoma 10GbE SFP+ in dvema 1GbE RJ-45, ne le da omogoča podjetjem prehod na 10GbE okolje, temveč prinaša tudi podporo za nadomestni način delovanja (failover) in funkcijo Link Aggregation. V kombinaciji s podporo za diske SATA III 6Gb/s je tako DS2015xs zmožen intenzivne večopravilnosti z učinkovitostjo, ki je bila do sedaj rezervirana za drage velike sisteme za hrambo podatkov.

DS3615xs je opremljen z dvo-jedrnim 3,4 GHz x64 procesorjem z AES-NI strojnim kodiranjem. Prinaša izjemne hitrosti prenosa 2.350 MB/s in večkot 236.350 IOPS z nameščenim 10GbE NIC. Za najpomembnejše programe v podjetju, kjer je življenjskega pomena, da so podatki pravilno zapisani in prebrani ob največji obremenitvi sistema, skrbi spominski modul, ki je razširljiv na do 32GB. S štirimi vhodi Gigabit LAN in režo PCIe 3.0, je DS3615xs pripravljen za naloge v dobi hitrega prenosa podatkov in je še posebej primeren za naloge virtualizacije. Poleg tega, s podporo za diske SATA III in SSD predpomnilnikom, ki je optimiziran za branje in zapisovanje, naprava izkorišča izjemno hitrost SSD-ja in obenem dosega izjemno nizko ceno na gigabajt prenosa.

Obe napravi je mogoče nadgraditi z razširitveno enoto DX1215 do skupne kapacitete 120 oziroma 216 TB hrambenega prostora. Prednosti, ki jih omogoča več mrežnih vhodov in pristop Synology High Availability, zagotavljajo najvišjo stopnjo dosegljivosti sistema in vzdržljivosti. Obe napravi sta certificirani s strani Vmware, Citrix in Microsoft Hyper-V in ju je mogoče nemoteno integrirati v virtualizacijsko okolje podjetja, kjer prevzemata vlogo centralnega sistema hrambe.


DS2015xs in DS3615xs sta podprta tudi s 5-letnim jamstvom. Za podrobnejše specifikacije DS2015xs in DS3615xs obiščite spletne strani:

Za povpraševanje in ostale podrobnosti izpolnite spletni obrazec ali nas pokličite!

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper