Nov izdelek - Veeam Endpoint Backup FREE

Veeam

Vodilno podjetje na področju arhiviranja strežnikov v virtualnem okolju, Veeam Inc. je 8. 10. 2014 najavilo nov izdelek,  Veeam Endpoint Backup FREE. Produkt bo omogočal zaščito podatkov delovnih postaj, strežnikov in prenosnikov, ki temeljijo na operacijskem sistemu Windows (Windows 7 in novejši, ter Windows Server 2008 in novejši) in niso v virtualnem okolju.

Arhiviranje se lahko izvaja na lokalni ali zunanji disk, skupno mapo na NAS in podobno. Orodje bo samostojno in brezplačno in ne bo zahtevalo uporabo kateregakoli drugega produkta podjetja Veeam, lahko pa se integrira v aplikacijo Veeam Backup & replication, če se le ta že uporablja  v določenem IT okolju. Arhiviranje se izvaja v VBK datoteko, format pa je enak obstoječemu formatu, ki ga sedaj uporablja orodje Veeam Backup & replication za arhiviranje navideznih računalnikov. Arhiviranje se bo lahko izvajalo po vnaprej določenem rokovniku, ali  ob prijavi oziroma odjavi iz računalnika, vgrajeno pa bo imelo tudi kontrolo obremenjenosti sistema in posledično začasno prekinitev arhiviranja ob preobremenjenosti.

Možni so vsi moderni načini obnovitve sistema: kompletna obnovitev sistema na isto ali novo strojno opremo, obnovitev posameznega diska ali obnovitev posameznih datotek oziroma map.

Prva preskusna različica bo na voljo novembra 2014, končna verzija v začetku leta 2015.

Več informacij na spletni predstavitvi izdelka.

Glede podrobnosti nas lahko kontaktirate.

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper