Brezkompromisna varnost Cisco ASA

brezkompromisna

 

 

Poslovna omrežja se danes preoblikujejo s tako hitrostjo tako kot še niso nikoli prej v zgodovini. Dandanes ne opravljate opravil izključno le na vašem delovnem mestu v pisarni, temveč tudi kadar ste na poti, ko delate od doma in na mnogih drugih lokacijah. Mobilnost in fleksibilnost tako postajata ena izmed najpomembnejših dejavnikov, ki narekujejo smer razvoja IT okolja kot takega. Zaposleni za učinkovito in uspešno delo potrebujejo do sredstev znotraj podjetja in do sredstev v oblaku nemoten dostop od kjerkoli in kadarkoli.     

Cisco ASA 5500-X serija požarnih pregrad naslednje generacije omogoča organizacijam varno pospeševanje poslovnih inovacij z uveljavljanjem enotne varnostne politike na omrežju. Za napredno in celovito zaščito imate možnost izvajati granularne kontrole nad aplikacijami, uporabniki in napravami, ki se nahajajo v vašem omrežju – brez da bi morali za ta namen žrtvovati hitrost, ki jo dosegajo Cisco požarne pregrade.

Cisco ASA 5500-X požarne pregrade naslednje generacije:

  • Združujejo v industriji najbolj preverjeno stanovitno kontrolo (»stateful inspection«)   s funkcionalnostmi požarnih pregrad naslednje generacije.
  • Nudijo integracijo najboljših varnostnih storitev, vpogled in kontrolo aplikacij (»application visibility«), sistem za preprečevanje vdorov (IPS), spletno zaščito (»web security«), spletno zaščito v oblaku (»cloud-based web security«), varen oddaljen dostop in zaščito omrežnega prometa z naprednim »botnet« filtrom.
  • Ščitijo pred »zero-day« napadi, pri čemer uporabljajo podatke iz največje baze varnostnih dogodkov, katera zajema analizo omrežnega prometa in obnašanja naprav na podlagi podatkov pridobljenih iz več kot 2.000.000 naprav priklopljenih na internet širom po svetu.
  • Omogočajo zajamčeno zmogljivost in skalabilnost s poganjanjem različnih varnostnih storitev brez da bi za to morali žrtvovati zmogljivost same naprave.

Skupaj bomo preverili, kako lahko s Cisco ASA 5500-X napravami dosežete cilje po visoko zmogljivih celovitih inteligentnih zaščitah, kako lahko poenostavite varnostne operacije vašega podjetja.

Za podrobnejše informacije o nakupu, izpolnite spletni obrazec.

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper