Windows 8 tudi v Sloveniji

Domači uporabniki in podjetja lahko že doživijo vse novosti novega operacijskega sistema, vključno z novim uporabniškim vmesnikom in pestro ponudbo aplikacij v Trgovini Windows.

Windows 8
Kot je znano, bo Windows 8 v maloprodaji na voljo v dveh različicah – različici Windows 8, ki je namenjena domačim uporabnikom, in različici Windows 8 Pro za profesionalno rabo ter tehnološke navdušence. Obe prinašata nov, hiter in odziven zaslon Start, ki nudi dostop do aplikacij in vsebin z enim klikom, nov spletni brskalnik Internet Explorer 10, ki je optimiziran za upravljanje z dotikom, in vgrajene zmožnosti računalništva v oblaku prek storitve SkyDrive.

Poslovnim uporabnikom bo na voljo še različica Windows 8 Enterprise z novimi možnostmi tako za mobilno storilnost, kot so Windows To Go, DirectAccess in BranchCache, kot tudi z izboljšanimi varnostnimi funkcijami, kot sta BitLocker in AppLocker.

Sočasno z Windows 8 Microsoft predstavlja povsem novega člana v družini Windows – operacijski sistem Windows RT, namenjen tablicam s procesorjem ARM. Ta različica bo že prednameščena na tablice in ne bo na voljo samostojno.

Ugodna nadgradnja obstoječih naprav
Pestro ponudbo novih naprav spremlja možnost ugodne nadgradnje na nov operacijski sistem na obstoječih osebnih računalnikih. Do konca januarja 2013 bodo lahko uporabniki računalnikov z naloženim operacijskim sistemom Windows XP, Windows Vista ali Windows 7 v maloprodaji in na spletu kupili Windows 8 po posebej ugodni ceni.

Na voljo je tudi ponudba Windows Upgrade Offer, namenjena lastnikom računalnikov z operacijskim sistemom Windows 7, ki so bili oziroma bodo kupljeni v obdobju od 2. junija 2012 do 31. januarja 2013. Ti uporabniki bodo nadgradnjo na Windows 8 Pro lahko prenesli za maloprodajno ceno zgolj 14,99 evraVir novice Microsoft Slovenija, Windows 8  -->

Za dodatne informacije in zahtevo za ponudbo nas lahko kontaktirate preko spletnega obrazca -->

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper