Symantec Backup Exec 12


Rešitev vključuje optimizirano zaščito podatkov za strežnike Microsoft Windows Server 2008 in pravo stalno zaščito podatkov za datotečne strežnike, delovne postaje ter strežnike Microsoft Exchange in SQL, uporabnikom pa omogoča obnovitev podatkov za vsak trenutek v času. Patentirana tehnologija za natančno obnovitev vključuje agente za strežnike Exchange in SharePoint Server ter Active Directory, kar omogoča hitro in preprosto obnovitev posameznih e-poštnih sporočil, dokumentov in uporabniških nastavitev v samo nekaj sekundah.

A to še ni vse. Nove zmožnosti integriranja z več izdelki, kar je na voljo v izdaji Symantec Backup Exec 12, ponujajo dodatne možnosti prilagajanja rastočim potrebam in poenostavljajo izzive, s katerimi se srečujejo zaposleni v oddelku za IT, ko morajo poskrbeti za varnost, varnostno kopiranje in arhiviranje ključnih poslovnih podatkov. To je zdaj mogoče prek integracije z drugimi platformami, z izdelki, kot so Symantec Endpoint Protection, Symantec Enterprise Vault in Symantec Backup Exec System Recovery. Uporabniki se lahko zdaj z zaupanjem lotijo upravljanja, varnostnega kopiranja in obnovitve podatkov v okoljih Windows.


Novosti - Symantec Backup Exec 12:
 • Optimizirana zaščita podatkov za okolja uporabe strežnikov Microsoft Windows® Server 2008 in Microsoft Core Server 2008.
 • Nov agent za Enterprise Vault™, ki omogoča preprosto in učinkovito varnostno kopiranje ter natančno obnovitev arhivov za Symantec Enterprise Vault.
 • Izboljšana patentirana tehnologija za natančno obnovitev (GRT) za obnovitev ključnih podatkov iz Microsoftovih aplikacij v samo nekaj sekundah.
 • Aktivno varnostno kopiranje ThreatCon™ in Symantec Endpoint Protection™ zagotavljata, da je čista kopija podatkov vedno na voljo, kar omogoča hitro obnovitev v primeru, da v sistem prodre zlonameren program.
 • Izboljšana podpora za heterogena okolja z agenti in možnostmi za rastočim potrebam prilagodljivo zaščito podatkov. Zdaj je na voljo tudi podpora za Lotus Domino 8 in MAC 10.5.

Ključne funkcije sustema:
 • Backup Exec zagotavlja celovito zaščito podatkov pri več kot 1,5 milijona uporabnikih okoljih Windows po vsem svetu.
 • Hitra in prilagodljiva obnovitev v primeru katastrofe, tudi pri uporabi drugačne strojne opreme, kar omogoča možnost napredne obnovitve sistema.
 • Tehnologija za natančno obnovitev ključnih podatkov iz Microsoftovih aplikacij v samo nekaj sekundah ter nova podpora za oddaljene in premične lokacije B2D ter upravljanje prostora na disku.
 • Zaščita podatkov za odprte datoteke zagotavlja celovito obnovitev podatkov. Zdaj je ta možnost standardno na voljo z vsemi agenti za strežnike Windows Server.
 • Stalna zaščita podatkov, ki omogoča preprosto doseganje ciljev glede obnovitvenih točk za strežnike Microsoft Exchange in SQL, datotečne strežnike in delovne postaje.
 • Preizkušeno, učinkovito in s certifikatom potrjeno varnostno kopiranje »z diska na disk na trak« in obnovitev za okolja Windows za hitrejše varnostno kopiranje in obnovitev.
 • Integracija z najboljšimi Symantecovimi izdelki za varnost, varnostno kopiranje in arhiviranje ključnih poslovnih podatkov.
 • 256-bitno šifriranje AES, potrjeno pri FIPS (v teku je pridobivanje potrdila pri CMVP), za prilagodljivo šifriranje podatkov v omrežju ali v napravah za shranjevanje.
 • Centralizirano upravljanje medijev za preprosto podporo porazdeljenih in oddaljenih okolij uporabe medijskih strežnikov z ene lokacije.
 • Podvojene kopije, kar skrbnikom omogoča kopiranje obstoječih kompletov varnostnega kopiranja ali kompletov, ustvarjenih med poslom varnostnega kopiranja, za dodatne varnostne kopije, ki jih je mogoče hraniti na drugi lokaciji.
 • Pametna obnovitev v primeru katastrofe (IDR), ki je na voljo z vsakim medijskim strežnikom in licenco agenta za Windows za obnovitev sistema z uporabo trakov.
 • Rastočim potrebam prilagodljiva zaščita za heterogena okolja z uporabo agentov za dostop na daljavo, kar zagotavlja zelo zmogljivo zaščito podatkov na ravni omrežja za oddaljene strežnike Linux, UNIX, MAC in NetWare ter podpora za naprave SAN in NDMP.

Za dodatne informacije na pokličite na 01 561-03-10!
FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper