Najbolj zmogljiv kompakten usmerjevalnik na tržišču


ASR 1000 Series ima programsko opremo za virtualizacijo, ki omogoča takojšnjo in simultano uporabo številnih funkcij, kot so na primer požarni zid, navidezno zasebno omrežje s standardom IP (omrežja IPSec VPN), podrobno preverjanje paketov (DPI) in kontrolniki SBC. Zaradi vseh vdelanih zmožnosti poleg usmerjevalnika ni več treba uvajati enofunkcijskih naprav, kar posledično pomeni nižje stroške kapitala in delovanja ter manjši izpust ogljikovega dioksida v ozračje.

Cisco ASR 1000 Series poganja nov procesor Cisco QuantumFlow Processor (QFP) – prvi procesor v panogi, ki je popolnoma integriran in ga je mogoče programirati. Quantum Flow Processor omogoča ne le izjemno prilagodljivost pri obdelavi in zmogljivosti storitev, ampak tudi zmožnost platforme, da se spreminja v skladu z nastalimi zahtevami, do katerih bo prišlo zaradi razvoja omrežja v naslednjem desetletju. Novi procesor vsebuje kar 800 milijonov tranzistorjev, ki tvorijo 40 jeder! Ti obdelujejo 140 niti hkrati, s hitrostjo več kot 49 bilijonov transakcij!
Poleg tega je v izdelkih ASR 1000 Series programska oprema Cisco IOS® XE, virtualizirana implementacija programske opreme Cisco IOS, optimizirana za kompaktne usmerjevalnike. Zagotavlja nadgradnje programske opreme znotraj storitve in redundanco programske opreme v tako majhni napravi, kot še nikoli doslej. Poleg številnih funkcij za robna omrežja ima programska oprema IOS XE tudi kontrolnik za ukazno vrstico IOS, ki ga uporabniki dobro poznajo.
Silicijevi elementi in elementi programske opreme skupaj sestavljajo najzmogljivejši usmerjevalnik na tržišču Cisco ASR 1000 Series, izdelan posebej za robna omrežja. Cisco je v raziskave in razvoj izdelka Cisco ASR 1000 Series v nekaj več kot petih letih vložil 250 milijonov ameriških dolarjev. Številka vključuje 100 milijonov ameriških dolarjev, ki so jih vložili v razvoj procesorja Cisco Quantum Flow Processor.

Razpoložljivost
Izdelek Cisco ASR 1000 Series bo predvidoma na voljo aprila 2008 v velikostih po dve, štiri in šest enot, cena pa bo od 35.000 ameriških dolarjev dalje.

Več informacij: Cisco Slovenija -->

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper