Prihaja Pinnacle Studio 12


Najnovejša različica vsebuje tudi Pinnacle Montage, inovativno orodje, ki postavi visokokakovostno urejanje in učinke v roke potrošnika. Z več kot 25 novimi lastnostmi doda različica 12 mnogo novih možnosti, ki so jih zahtevali uporabniki, a ostaja še vedno preprosta za uporabo, kar je značilnost izdelkov Pinnacle Studio. Dodanih je veliko novih predlogov, naslovov, ter DVD menijev, kot tudi profesionalni zvočni in video nadzor ter v nekaterih različicah Pinnacle Studio različice 12 tudi možnost usvarjanja visoko-ločljivih in Blue-ray filmov.

Družina Pinnacle Studio 12 je sestavljena iz treh cenovno ugodnih različic, ki ustrezajo vsem potrošnikom, od začetnih do zagrizenih filsmkih navdušencev. Poleg osnovne različice Pinnacle Studio, Pinnacle ponuja tudi Studio Plus ter Studio Ultimate z naprednejšimi zvočnimi in video orodji, vključno z možnostjo urejanja HD vsebin.

"Trg s programsko opremo za urejanje filmov se ne širi samo horizontalno, temveč tudi vertikalno", pravi Jon Peddie, predsednik družbe Jon Peddie Research (JPR), ki je vodilna na področju tržnih raziskav in ima sedež v mestu Tiburon v Kaliforniji. "Odpirajo se novi trgi na katerih so povpraševalci priložnostni in mlajši uporabniki, ki enostavno želijo hitreje urediti svoje filme ter jih objaviti na spletu, ženske, ki so postale varuhinje družinskih spominov ter vedno večje število oseb starejših od 50 let, ki se s filmi ukvarjajo v prostem času. Ljudje na teh trgih si ne želijo delati z zapletenimi aplikacijami; želijo se samo zabavati ob hitrem, zabavnem urejanju filmov. Očitno je družba Pinnacle Systems s svojim pristopom, ki je prijazen do uporabnika, pomagala pri odpiranju novih trgov.".

Beta uporabniki Pinnacle Studio rzličice 12 pravijo, da že nova slikovna in video možnost Pinnacle Montage napravi nadgradnjo vredno nakupa. Orodje je zasnovano za preprosto doseganje kakovostnih rezultatov z večjm številom video stez, animiranim besedilom in grafiko. Pinnacle Montage vključuje 11 pred-nastavljenih tem z več kot 80 šablonami. Poleg vsega tega pa izdelki Pinnacle Studio 12 ponujajo tudi časovno označevalno orodje. Podpora zapisov se je razširila, tako da sedaj vključuje tudi uvoz fotografij v oblikah Photoshop PSD ter GIF. Z novimi možnostmi za izvoz lahko uporabnik ustvari MP3, Flash Video, WAV ter 3GP datoteke ali pa jih neposredno objavi na spletni strani YouTube.

Z lastnostmi, ki so jih uporabniki najbolj želeli, vsebujejo sedaj izdelki Pinnacle Studio 12 napredne zvočne možnosti z numeričnim nastavljanjem glasnosti, napreden nadzor glasnosti, časovni VU merilec ter peak pokazatelj. Nove priročne lastnosti vključujejo tudi označevanje slik v albumu ter možnost izreza za samodejno odstranitev črnih črt iz filma ali slike. Nova različica ponuja tudi izboljšano delovanje na šibkejših PC računalnikih, napredno 2D oblikovanje, možnost obračanja učinkov in nove vsebine za napise in DVD menije.

Pinnacle System Studio Plus in Ultimate sta med prvimi ponujala HDV ter AVCHD urejevalno programsko opremo, sedaj pa ponujata tudi zapisovanje na Blue-ray nosilce z BD-MV tehnologijo in animirane menije. Dodana je bila tudi podpora za AVCHD 1920 ter druge različne HD video kamere vključno z JVC full HD, Canon Vixia, ter Sanyo Xacti.

Zasnovan za najbolj zagrete filmske navdušence, vključuje Pinnacle Studio Ultimate različica 12 tudi zeleno ozadje za Chroma keying učinke poleg treh industrijsko najbolj prinaznih filmskih orodji:

  • ProDAD Vitascene - popolna knjižnica zelo prilagodljivih prehodov in svetlobnih učinkov. Ti učinki vključujejo filmski pogled, zameglitev, žarjenje, iskrenje in steklene učinke. Prehodi vključujejo filmske učinke, lahko valovanje, starburst prelive in še mnogo drugih.
  • Red Giant Software Magic Bullet Looks - mogočno orodje za prilagajanje glasnosti in barv in se osredotoča na simulacij oizgleda klasičnih filmov ali posebnih produkcijskih pogojev. Ponuja več kot 100 nastavitev, ki so preproste za uporabo in se ujemajo z običajnimi videzi, ki jih vidimo na televiziji, v reklamah in filmih.
  • Boris Graffiti - dodatek za 2D/3D vektorsko animiranje napisov, ki vključuje besedilo na poti, preskakovanje, naključne učinke, neodvisno vektorsko besedilo, napredne besedilne animacije in samodejne prehode. V paketu dobite mnogo predlog, ki olajšajo izdelavo napisov.

Cena in dostopnost

Pinnacle Studio različica 12, zasnovana za operacijski sistem Microsoft Windows XP in Windows Vista, vključuje Pinnacle Studio kot tudi Pinnacle Studio Plus in Pinnacle Studio Ultimate s popolno HD podporo. Priporočene prodajne cene so 45 €; 79 € in 99 €.
Družina Pinnacle Studio različica 12 bo na voljo še ta mesec!


Več informacij

Družba Pinnacle Systems Inc.  -->
Izdelava ponudb, dodatna vprašanja -->
FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper