MS SQL Server 2008 je pripravljen
Izdelek naj bi bil po prvotnih načrtih objavljen sočasno z operacijskim sistemom Windows Server 2008 in razvojnim okoljem Visual Studio 2008, vendar se je faza testiranja in odpravljanja napak nekoliko zavlekla. Kljub temu so razvijalci uspeli zaključiti razvoj pomembne nove različice v okviru 24-36 mesecev po objavi SQL Serverja 2005, kar je bil tudi splošni cilj družbe.

SQL Server 2008 bo na voljo v številnih različicah, ki segajo od najmanjše SQL Server 2008 Expres do največje SQL Server 2008 Enterprise za velike večprocesorske strežnike. Poleg tega bodo na voljo še različice Standard, Wokgroup, Developer, Web ter različica Compact, ki je namenjena mobilnim napravam z okoljem Windows Mobile. V spektru je povsem nova predvsem različica Web, ki je namenjena predvsem gostiteljem spletnih storitev (hosterjem). Cene posameznih različic so ostale približno enake, kot pri dosedanji različici 2005.

Vir: revija Monitor -->

Več informacij: Microsoft Inc.-->

Priprava ponudbe -->


FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper