Integracija Linksys in Cisco programa


To pomeni, da bodo izdelke iz serije Linksys Business vključili v zbirko izdelkov za mala in srednje velika podjetja in Ciscovim partnerjem zagotovili dostop do različnih rešitev, kjer bodo tako imeli več izbire.

»Na tržišču SMB že nekaj časa uspešno ponujamo tako Cisco kot Linksys rešitve, prav tako pa na tem tržišču vidimo še veliko priložnosti za nas in naše partnerje,« je povedal Andrew Sage, podpredsednik oddelka za prodajo SMB Worldwide Channels pri Ciscu. »Verjamemo, da je usklajen pristop skozi tehnologijo in strategijo uvajanja na tržišče povsem naraven razvoj, ki prinaša korist strankam in našim partnerjem. Pri tem imamo v mislih številne prednosti programa, s katerimi poskušamo zadovoljiti zahteve strank naših partnerjev in tako posredno povečati njihov zaslužek oziroma zadovoljiti stranke na tržišču SMB.«

Integracija SMB prodaje preko partnerjev in tehnologije je odraz širše usmeritve podjetja na priložnosti, ki jih nudi to tržišče, s poudarkom na segmentu malih podjetij. V začetku poletja je Cisco ustanovil svet Small Business Council, ki skrbi za globalno usklajevanje vseh funkcij strategije malih podjetij in uvajanja na tržišče. Svet zagotavlja, da imajo mala podjetja in partnerji dostop do najbolj obširne in inovativne zbirke tehnoloških rešitev v industriji komunikacije. Svet Small Business Council vodijo trije Ciscovi dolgoletni sodelavci: Sue Bostrom, direktorica trženja in izvršna podpredsednica, Keith Goodwin, podpredsednik oddelka Worldwide Channels, in Ian Pennell, podpredsednik skupine Small Business Technology Group.

Širitev v partnerski program SMB ne bo vplivala na osnovno usmeritev Linksysa. Linksys ostaja namreč Ciscov oddelek, zadolžen za razvoj rešitev in izdelkov za potrošnike, ki jih ponujajo v maloprodaji in v spletnih prodajalnah.

Dodatni viri pri Cisco Slovenija -->

Za več informacij nas lahko kontaktirate -->
linksys-cisco-2008.png
FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper