Microsoft Hyper-V Server 2008 pripravljen


Strežnik Microsoft Hyper-V Server 2008 je nov izdelek strežniške virtualizacije, ki temelji na tehnologiji nadzora (hypervisor) in je brezplačno dostopen na spletnih straneh proizvajalca. Strežnik zagotavlja poenostavljeno, zanesljivo in optimizirano virtualizacijsko rešitev za uporabnike pri konsolidaciji operacijskih sistemov Windows ali Linux na enem samem fizičnem strežniku. Prav tako poganja aplikacije in odjemalce na strežnikih v podatkovnih centrih. Strežnik Microsoft Hyper-V Server 2008 uporabnikom omogoča uporabo obstoječih orodij, procesov in znanj.

Nameščanje in orodja za upravljanje temeljijo na naboru rešitev Microsoft System Center, ki zagotavljajo centralizirano upravljanje poslovnih fizičnih in virtualnih virov v podatkovnih centrih in na namiznih računalnikih. Med temi izdelki je tudi orodje System Center Virtual Machine Manager 2008, ki je dostopno kot preizkusna različica, predvidoma pa bo na voljo pred koncem meseca. Programska oprema System Center Virtual Machine Manager omogoča uporabnikom namestitev in nastavljanje novih virtualnih strojev ter centralno upravljanje virtualizacijske infrastrukture.

Uporabnikom je na voljo tudi Microsoftova storitev Server Virtualization with Advanced Management, s katero lahko dosežejo največjo poslovno vrednost strežniške virtualizacije z uporabo strežnika Windows Server 2008 Hyper-V in programske opreme System Center. Storitev vključuje oceno obstoječe fizične infrastrukture, pregled možnih prihrankov in koncept implementacije, ki ji sledijo popolna storitev razvoja, vpeljave, prehod in integracija virtualizacijske infrastrukture.

Dodatni viri - Microsoft:  -->

Wikipedia:  -->

Za več informacij nas lahko kontaktirate -->
FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper