Preizkusni Windows 7


 

Microsoft se s prihajajočim Windows 7 vrača nazaj k Windows koreninam, saj bodo prvič po letu 1995, ko so izdali Windows 95, novo različico operacijskega sistema označili z številko. Za ohranitev razvojnega imena so se odločili tudi zaradi poudarka na preprostosti, saj naj bi šlo za nadaljevanje smeri, ki jo je začrtala Vista. Informacijo je na službenem blogu potrdil član razvojnega tima Microsofta Mike Nash. To je tudi sedma različica operacijskega sistem iz Microsofta.

Operacijski sistem prinaša nove možnosti za uporabnike in razvijalce ter vključuje izboljšave, ki temeljijo na povratnih informacijah uporabnikov.

Z operacijskim sistemom Windows 7 lahko uporabniki vsakodnevne naloge opravljajo hitreje in enostavneje, obenem pa imajo na voljo številne nove možnosti. Operacijski sistem Windows 7 odraža prenovljen razvojni pristop, ki povratne informacije uporabnikov in partnerjev vključuje neposredno v razvojni proces. Sistem prinaša nove inovativne možnosti ter obenem zagotavlja združljivost z aplikacijami in napravami. Microsoft z operacijskim sistemom Windows 7 vzpostavlja bolj dosleden in predvidljiv pristop k predstavitvi novih različic. Ta partnerjem omogoča preprost in hiter razvoj rešitev, ki izkoriščajo nove možnosti operacijskega sistema Windows.

Windowsi 7 bodo na police prišli predvidoma konec leta 2009. windows-7-pic-small.jpg 

 Dodatne informacije:

ARNE: Gates potrdil izid Windows 7 konec 2009 -->

Wikipedia -->

PDC 2008: The 7 Coolest New Features in Windows 7 -->

Microsoft Slovenija -->

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper