Kmalu Firefox 3.1Firefox beta 3.1 je že na voljo vsem, ki bi želeli preizkusiti prihajajočo novo izdajo tega priljubljenega spletnega brskalnika.

V primerjavi s Firefoxom 3.0 prinaša še za spoznanje hitrejše in zanesljivejše delovanje, za kar gre zahvala izboljšavam pogona za izrisovanje strani Gecko ter uporabi TraceMonkeyja za Javascript. Boljša je podpora novo nastajajočim CSS standardom, vgrajena pa je tudi podpora HTML oznakama <audio> in <video>, ki bosta vključeni v standard HTML 5. Kot pomembnejšo novost pa lahko označimo še vgradnjo dodatka Geode, ki bo Firefoxu omogočal sporočanje vaše trenutne lokacije.

Opozoriti je potrebno, da gre za prvo beta različico, ki je namenjena preizkuševalcem ter tistim, ki se želijo seznaniti z novostmi. V tej fazi razvoja lahko program vsebuje še številne napake, zato ga ni priporočljivo nameščati za vsakdanjo uporabo.

Naslednja beta različica naj bi izšla v mesecu ali dveh, finalno izdajo pa lahko pričakujemo v prvih mesecih prihodnjega leta.Dodatne informacije:

Mozilla Firefox -->

Wikipedia -->

Firefox 3 postavil svetovni rekord (ARNE d.o.o.) -->
FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper